LiveScore


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πίτσα, μπύρα, καναπές…και πληρωμές…!


Καλησπέρα σε όλους τους hsbetατζήδες.

Χθές κρίναμε πιο σωστό να αποφύγουμε το στοιχηματισμό και λόγω των δυσκολιών των αγώνων και λόγω έλλειψης έμπνευσης.
Παρόλα αυτά τα ματς κυμάνθηκαν με την υπεροχή των φαβορί στις περισσότερες αναμετρήσεις χωρίς να λείπουν βέβαια ορισμένες εκπλήξεις. Η βόμβα έσκασε στο Old Trafford, εκεί που οι διάβολοι είχαν προηγηθεί με δύο τέρματα συμβιβάστηκαν τελικά στην ισοπαλία με 3-3 από τη Βασιλεία.
Η M. City ήταν να τη λυπάσαι.
Inter και τυχερή και ανώτερη.
Το San Paolo και χωρίς τον Maradona απέδειξε πως είναι έδρα.
Στη Μαύρη Θάλασσα είχαμε ισοπαλία.
Οι αετοί πετούσαν ψηλά.
Η βασίλισσα έκανε πάρτι με τους ανύπαρκτους αμυντικά Ολλανδούς και η Λυόν ας ανάψει μια λαμπάδα στον Bafétimbi Gomis.

Η Zenit αυτοκτόνησε στην Κύπρο στην πρώτη αγωνιστική. Εκεί που είχε προηγηθεί κατάφερε να χάσει στο τελευταίο τέταρτο. Το έχουμε πει επανειλημμένα η Porto πλέον δεν μπορεί να παίξει το ίδιο ποδόσφαιρο που έπαιζε πέρυσι. Ωστόσο αυτό καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την αναμέτρηση, αφού παραδοσιακά η Zenit δεν αποτελεί για κανέναν εύκολο αντίπαλο. Η ζώνη τερμάτων θεωρείται η καλύτερη επιλογή.

1. Zenit – Porto   2-3 G

Πολλές κανονιές αναμένονται να πέσουν σήμερα το βράδυ στο Λονδίνο.

2. Arsenal – Ολυμπιακός   1

Ομάδα που σκοράρει 3 φορές στο γήπεδό της όντας μικρομεσαία σε τέτοιες αποδόσεις αξίζει το ρίσκο. Φιλοδοξεί να κάνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη.

3. Hibernian – St. Johnstone   1


Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα καινούργια μέρα…



    Παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει κατά κανόνα τυπική διαδικασία. Απομένουν 4 παιχνίδια για τη λήξη της Αllsvenskan και οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων δεν θα έχουν καμία διάθεση να βάλλουν τα πόδια τους στη φωτιά, επιδιώκοντας να αποφύγουν τραυματισμούς σαν ο διάβολος το λιβάνι. Ο αγώνας θα κυλήσει σε χαλαρό ρυθμό λογικά και από τη πλευρά μας ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός, μιας και δε διεκδικούν τίποτα μέχρι να πέσει η αυλαία.

  1. Γκέφλε-Κάλμαρ      2-3 G

    Ενδιαφερόμενη είναι η γηπεδούχος η οποία θα προσπαθήσει να μαζέψει 4-5 βαθμούς τις τελευταίες αγωνιστικές θέλοντας να αποφύγει τις περιπέτειες. Η Γκέτερμποργκ είναι ιδανική αντίπαλος αφού βαθμολογικά δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω από μια καλή θέση στην τελική κατάταξη. Έχασε στο κύπελλο από την Κάλμαρ και περιμένει τις διακοπές. Προσωπικά δεν μας ξεγελά το διπλό εκτός με την Έρεμπρο.

  1. Τζουργκάρντεν- Γκέτερμποργκ     1

   Με εμφανής την επιθετική δυστοκία και οι δυο έως τα μέσα της Απερτούρα είναι πολύς καιρός στο ποδόσφαιρο παρ’ όλο που η συγκεκριμένη κατηγορία δεν φημίζεται για τις καλύτερες σχέσεις με τα δίχτυα. Ξεκάθαρο σημείο σιγά μη βρεις στην Αργεντινή! Άσπρο εσύ, μαύρο εκείνοι, άσσο εσύ, διπλό εκείνοι. Το hsbet επιλέγει τη ζώνη τερμάτων 2-3. Το πιο λογικό δηλαδή σε ένα υπερβολικά τρελό, με τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό πρωτάθλημα.

  1. Ουνιόν Σάντα Φε-Μπανφιλντ     2-3 G

   Ομάδες που σκοράρουν καταρυπάς. Με ποιοτικότερη την φιλοξενούμενη. Από παρελθοντολογία δεν χαμπαριάζουμε παιδιά. Άμα είναι κάποια να κερδίσει  βάση φόρμας και υλικού, αυτή είναι η Ρετζίνα. Θα ρισκάρουμε και ότι βγει. Αυτή είναι η φιλοσοφία του παιχνιδιού. Άντε Μπονατσόλι παστέλωσε το!

  1. Εμπολι-Ρετζίνα   2

Καλή βδομάδα, καλή επιτυχία!!!!!!!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το καρέ της Κυριακής

Χθες προσεγγίσαμε με τον ιδανικότερο τρόπο τα παιχνίδια των μεγάλων κατηγοριών από τα οποία επαληθεύτηκαν τα 4 στα 5. Λέμε τα 4 στα 5 διότι το team τη Παρασκευή το βράδυ με την έξοδο είδε τον κύριο terminator. Παρ’ όλα αυτά χωρίς ξεκάθαρο μυαλό, αν και δεν ήθελε πολύ να ασχοληθεί με παιχνίδια, πρότεινε τα καλύτερα και τα αποδοτικότερα σημεία. Ζητά μια μεγάλη συγνώμη που πήγε και μπλέχτηκε με της μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και η μοναδική του επιλογή του ακόμα τον έστειλε άκλαυτο. Για σήμερα θα προτείνει μόνο αγώνες μεγάλων κατηγοριών και ικανοποιητικών κερδών στο μέσο παίκτη του στοιχήματος.

Η Βρέμη αρχίζει και βρίσκει την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Στην Νυρεμβέργη μέσα αν και έμεινε με 10 και με αναγκαστική αλλαγή στα πρώτα λεπτά, κατάφερε να προηγηθεί με τον Τούρκο για να ισοφαριστεί στο τελευταίο τέταρτο. Σήμερα 11 εναντίον 11 έχει το πρώτο λόγο.

  1. Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου           1

Στη κατάμεστη Τούμπα οι δυο Ευρωπαίες θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα σε ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Κόντρα Βορρά και Νότου. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Ντάξει ΠΑΟΚ είσαι, στην έδρα σου παίζεις, μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε. Πόσες φορές όμως είδαμε καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν φαβορί, να στραβώνει το παιχνίδι. Η καλύτερη επιλογή κατ’ εμάς η ζώνη τερμάτων.

  1. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ        2-3  G

Στα κάστρα πάει ο πιο γνωστός Ρωμαίος  την τελευταία δεκαετία και η παρέα του, να υπερασπιστεί την πρωτεύουσα στα κάστρα των Παρμένζοι. Παιχνίδι εμφανώς δύσκολο για πρόβλεψη. 2-3 γκολ θα το παίξουμε, με την προσμονή το σκορ να διαβεί από την οδό μας.

  1. Πάρμα-Ρόμα    2-3  G

Είναι κάποιες φορές μερικά παιχνίδια που λες ρε παιδί μου θα κερδίσει η τάδε ομάδα, δίχως να νιώθεις την ανάγκη να τεκμηριώσεις την επιλογή σου. Για να το κάνουμε πιο λιανά, ισχυρίζεσαι πως ήρθε η ώρα η συγκεκριμένη ομάδα να κερδίσει. Αναφερόμαστε στην Κρουζέιρο, οι οποίοι έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη. Και τι με νοιάζει εμένα άμα παίζει με τον πρωτοπόρο. Και γιατί παρακαλώ κύριε δίνεται φαβορί η Κρουζέιρο, αφού κινδυνεύει να πέσει κατηγορία και παίζει με τη Βάσκο??? Άραγε η Βάσκο έχουν προμηθευτεί με σωσίβια??? Η απάντηση τα πρώτα λεπτά μετά την αλλαγή της ημέρας…

  1. Κρουζέιρο-Βάσκο Ντα Γκάμα     1


Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξατε……

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Oooooυστ γκαντεμιά !


    Επειδή το hsbet λόγω επανειλημμένων αποτυχιών τα ‘χει πάρει στη κράνα και δεν κάνει κέφι μια θα παίξει 5 ματσάκια και ότι βγει χωρίς περαιτέρω σχόλια.


1.      Τορίνο            2
2.      Ροδεραμ         1
3.      Ίντερ               2
4.      Μπρέντα         1
5.      Ντορτμουντ     over


  Aυτά είναι τα σημεία για σήμερα ύστερα από πρωϊνό καφέ και μελέτη. Οι πιστοί του hsbet όσοι γουστάρουν ακολουθούν, με την ευχή να είναι πιο τυχεροί από τις προηγούμενες φορές.

  1. Τορίνο, λογικά κερδίζει, και ανώτερη είναι και ιστορική.
  2. Ρόδεραμ, ας μιλήσει η έδρα.
  3. Ίντερ, κάποτε θα κερδίσει και αναμένουμε να γίνει σήμερα.
  4. Μπρέντα, η απόδοση στον άσσο πρέπει να βγήκε από πολύ άπειρο στατιστικολόγο. Η Μπρέντα στην έδρα της δαγκώνει.
  5. Ντορτμουντ, ο ορισμός του over.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σαββάτο...Οχι μόνο εξόδου

Η Καϊσέρι υποδέχεται τους άτυπους πρωταθλητές στο αγώνα της εβδομάδος στην Super League. Η Φενερ πλέον δεν έχει την παλιά αίγλη της άτρωτης ομάδας ύστερα από το σκάνδαλο περί στημένων αγώνων στη γείτονα χώρα. Στο πρώτο γύρω τουλάχιστον του πρωταθλήματος καλείται να αγωνιστεί μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την ρετσινιά της «βρώμικης» ομάδος. Οι γηπεδούχοι από την άλλη αν και έχουν καλή έδρα μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουν προβλήματα στον τομέα κρούσης  και δεν έχουν βρει σταθερό ρυθμό. Κερδίζουν εκτός, χάνουν εντός με ομάδες περίπου της ίδιας δυναμικότητας. Εδώ το hsbet αναζητεί τη λύση στο γρίφο στη ζώνη τερμάτων.

  1. Καϊσέρισπορ- Φενέρμπαχσε       2-3  G


To χωριουδάκι της Γαλλίας παίζει με τη Χαβρη. Στείρες και οι δυο ομάδες επιθετικά, με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και με επιτακτική ανάγκη βαθμών για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Η μια βαθμολογικά βρίσκεται υψηλά και είναι μια από της 4-5 διεκδικήτριες της ανόδου. Η Γκινγκαμπ κλασική ομάδα δεύτερης κατηγορίας θα περιοριστεί φέτος να παίξει στο πρωτάθλημα για τη σωτηρία. Αναμένεται να γίνει ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν και στις δυο εστίες. Eπομένως OVER.

  1. Γκινγκαμπ-Χαβρη     over


 Ήρθε η ώρα και οι δυο ομάδες να τραβήξουν τον δρόμο τους. Η Λαβάλ μέχρι στιγμής έχει συγκομιδή βαθμών όσους θα περίμεναν η διοίκηση και οι οπαδοί της. Σήμερα όμως παίζει με ομάδα, με φανέλα και ιστορία τη χλιδάτη Μονακό. Οι Μονεγάσκοι ύστερα από το στραπάτσο και τον υποβιβασμό στη δεύτερη Γαλλίας και την αποχώρηση τρανταχτών ονομάτων από την ομάδα, προσπαθούν να ορθοποδήσουν και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουν. Η απόδοση σε ικανοποιητικά επίπεδα. Επομένως, Μονακό.

  1. Λαβάλ-Μονακό   2

Θα μοιραστούν τα κουκιά σήμερα το βράδυ στο Ντραγκάο του Οπόρτο έτσι για να βγει το αφεντικό. Η Πόρτο διατηρείται σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, όπως δηλαδη είχε σταματήσει πέρσυ. Δύσκολο να της κόψεις την πορεία ειδικότερα όταν παίζει εντός. Η μόνη που μπορεί να τα καταφέρει είναι η σημερινή αντίπαλος της. Η Μπενφίκα εξακολουθεί να μας εκπλήσσει θετικά. Κλείνει χώρους, παίζει την αντεπίθεση με κλειστά μάτια και αμυντικά έχει βελτιωθεί αισθητά. Το Χ2 είναι πολύ καλή επιλογή από το πετσοκομμένο άσσο της Πόρτο.    


  1. Πόρτο-Μπενφίκα      Χ2 ΔΕ

Καλή επιτυχία σε όλους......

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η' ταμειο ή κρυο

 
Καλησπέρα σε όλους !
Το σημερινό πρόγραμμα απαρτίζεται από πολλά ενδιαφέροντα, ελκυστικά και συνάμα δύσκολα στην τελική επιλογή παιχνίδια. Η ευχή του hsbet  είναι να σας οδηγήσει στο ταμείο έστω και με πέναλντι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στις χθεσινές επιλογές θα διαπιστώσουμε ότι ξεκινήσαμε εντυπωσιακά, χωρίς ωστόσο να έχουμε την ανάλογη συνέχεια. Αυτή τη φορά ελπίζω να μας κάνουν τη χάρη οι ομάδες που επιλέξαμε.
Αδιάβαστοι δεν θα πάμε !
Το κατέχουμε το σπορ!
 
    Οι πρωτευουσιάνοι είχαν δύσκολο πρόγραμμα στην σουπερ λιγκ στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Σήμερα έχουν αντίπαλο στα μέτρα τους και είναι το φαβορί σε προκλητικές τιμές.     

  • Ανκαραγκουτζου-Σιβασπορ        1       
   
  Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου βάσει υλικού. Η διαφορά με τη σημερινή αντίπαλο είναι χαώδης. Σ'αυτά έρχεται να προστεθεί και η εξαιρετική επιθετική γραμμή. Εν ολίγοις ήρθε η στιγμή η Μπρούσα να παραδοθεί σε έναν δυνατότερο αντίπαλο.

  • Μπουρσασπορ-Μπεσικτας         2

         Εραστές της άμυνας και οι δυο ομάδες , πλέον έτσι όπως εξελίσσεται το ποδόσφαιρο, χωρίς πολλές ικανότητες στο σκοράρισμα. Ματσ κομμένο και ραμμένο για 2-3 γκολ με την πρώτη ματιά λόγω ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης κατηγορίας. Αξίζει το ρίσκο!
   
  •        Εσπανιολ-Χεταφε            2-3 G                                                                                                                                                                                                                        

Επειδή οι λατίνοι μακριά μας γεωγραφικά...Και με διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα θα τους εξηγηθούμε αλλά ελληνικά. 2-3 G να ξεφύγει, δύσκολο!

  • Γοδοϊ Κρουζ -Κολον Σαντα Φε         2-3 G