LiveScore


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το καρέ της Κυριακής

Χθες προσεγγίσαμε με τον ιδανικότερο τρόπο τα παιχνίδια των μεγάλων κατηγοριών από τα οποία επαληθεύτηκαν τα 4 στα 5. Λέμε τα 4 στα 5 διότι το team τη Παρασκευή το βράδυ με την έξοδο είδε τον κύριο terminator. Παρ’ όλα αυτά χωρίς ξεκάθαρο μυαλό, αν και δεν ήθελε πολύ να ασχοληθεί με παιχνίδια, πρότεινε τα καλύτερα και τα αποδοτικότερα σημεία. Ζητά μια μεγάλη συγνώμη που πήγε και μπλέχτηκε με της μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και η μοναδική του επιλογή του ακόμα τον έστειλε άκλαυτο. Για σήμερα θα προτείνει μόνο αγώνες μεγάλων κατηγοριών και ικανοποιητικών κερδών στο μέσο παίκτη του στοιχήματος.

Η Βρέμη αρχίζει και βρίσκει την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Στην Νυρεμβέργη μέσα αν και έμεινε με 10 και με αναγκαστική αλλαγή στα πρώτα λεπτά, κατάφερε να προηγηθεί με τον Τούρκο για να ισοφαριστεί στο τελευταίο τέταρτο. Σήμερα 11 εναντίον 11 έχει το πρώτο λόγο.

  1. Βέρντερ Βρέμης-Χέρτα Βερολίνου           1

Στη κατάμεστη Τούμπα οι δυο Ευρωπαίες θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα σε ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Κόντρα Βορρά και Νότου. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Ντάξει ΠΑΟΚ είσαι, στην έδρα σου παίζεις, μπορείς να κερδίσεις οποιονδήποτε. Πόσες φορές όμως είδαμε καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν φαβορί, να στραβώνει το παιχνίδι. Η καλύτερη επιλογή κατ’ εμάς η ζώνη τερμάτων.

  1. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ        2-3  G

Στα κάστρα πάει ο πιο γνωστός Ρωμαίος  την τελευταία δεκαετία και η παρέα του, να υπερασπιστεί την πρωτεύουσα στα κάστρα των Παρμένζοι. Παιχνίδι εμφανώς δύσκολο για πρόβλεψη. 2-3 γκολ θα το παίξουμε, με την προσμονή το σκορ να διαβεί από την οδό μας.

  1. Πάρμα-Ρόμα    2-3  G

Είναι κάποιες φορές μερικά παιχνίδια που λες ρε παιδί μου θα κερδίσει η τάδε ομάδα, δίχως να νιώθεις την ανάγκη να τεκμηριώσεις την επιλογή σου. Για να το κάνουμε πιο λιανά, ισχυρίζεσαι πως ήρθε η ώρα η συγκεκριμένη ομάδα να κερδίσει. Αναφερόμαστε στην Κρουζέιρο, οι οποίοι έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη. Και τι με νοιάζει εμένα άμα παίζει με τον πρωτοπόρο. Και γιατί παρακαλώ κύριε δίνεται φαβορί η Κρουζέιρο, αφού κινδυνεύει να πέσει κατηγορία και παίζει με τη Βάσκο??? Άραγε η Βάσκο έχουν προμηθευτεί με σωσίβια??? Η απάντηση τα πρώτα λεπτά μετά την αλλαγή της ημέρας…

  1. Κρουζέιρο-Βάσκο Ντα Γκάμα     1


Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξατε……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου