LiveScore


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δευτέρα καινούργια μέρα…



    Παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει κατά κανόνα τυπική διαδικασία. Απομένουν 4 παιχνίδια για τη λήξη της Αllsvenskan και οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων δεν θα έχουν καμία διάθεση να βάλλουν τα πόδια τους στη φωτιά, επιδιώκοντας να αποφύγουν τραυματισμούς σαν ο διάβολος το λιβάνι. Ο αγώνας θα κυλήσει σε χαλαρό ρυθμό λογικά και από τη πλευρά μας ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός, μιας και δε διεκδικούν τίποτα μέχρι να πέσει η αυλαία.

  1. Γκέφλε-Κάλμαρ      2-3 G

    Ενδιαφερόμενη είναι η γηπεδούχος η οποία θα προσπαθήσει να μαζέψει 4-5 βαθμούς τις τελευταίες αγωνιστικές θέλοντας να αποφύγει τις περιπέτειες. Η Γκέτερμποργκ είναι ιδανική αντίπαλος αφού βαθμολογικά δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω από μια καλή θέση στην τελική κατάταξη. Έχασε στο κύπελλο από την Κάλμαρ και περιμένει τις διακοπές. Προσωπικά δεν μας ξεγελά το διπλό εκτός με την Έρεμπρο.

  1. Τζουργκάρντεν- Γκέτερμποργκ     1

   Με εμφανής την επιθετική δυστοκία και οι δυο έως τα μέσα της Απερτούρα είναι πολύς καιρός στο ποδόσφαιρο παρ’ όλο που η συγκεκριμένη κατηγορία δεν φημίζεται για τις καλύτερες σχέσεις με τα δίχτυα. Ξεκάθαρο σημείο σιγά μη βρεις στην Αργεντινή! Άσπρο εσύ, μαύρο εκείνοι, άσσο εσύ, διπλό εκείνοι. Το hsbet επιλέγει τη ζώνη τερμάτων 2-3. Το πιο λογικό δηλαδή σε ένα υπερβολικά τρελό, με τον πιο ήπιο χαρακτηρισμό πρωτάθλημα.

  1. Ουνιόν Σάντα Φε-Μπανφιλντ     2-3 G

   Ομάδες που σκοράρουν καταρυπάς. Με ποιοτικότερη την φιλοξενούμενη. Από παρελθοντολογία δεν χαμπαριάζουμε παιδιά. Άμα είναι κάποια να κερδίσει  βάση φόρμας και υλικού, αυτή είναι η Ρετζίνα. Θα ρισκάρουμε και ότι βγει. Αυτή είναι η φιλοσοφία του παιχνιδιού. Άντε Μπονατσόλι παστέλωσε το!

  1. Εμπολι-Ρετζίνα   2

Καλή βδομάδα, καλή επιτυχία!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου