LiveScore


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σαββάτο...Οχι μόνο εξόδου

Η Καϊσέρι υποδέχεται τους άτυπους πρωταθλητές στο αγώνα της εβδομάδος στην Super League. Η Φενερ πλέον δεν έχει την παλιά αίγλη της άτρωτης ομάδας ύστερα από το σκάνδαλο περί στημένων αγώνων στη γείτονα χώρα. Στο πρώτο γύρω τουλάχιστον του πρωταθλήματος καλείται να αγωνιστεί μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την ρετσινιά της «βρώμικης» ομάδος. Οι γηπεδούχοι από την άλλη αν και έχουν καλή έδρα μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουν προβλήματα στον τομέα κρούσης  και δεν έχουν βρει σταθερό ρυθμό. Κερδίζουν εκτός, χάνουν εντός με ομάδες περίπου της ίδιας δυναμικότητας. Εδώ το hsbet αναζητεί τη λύση στο γρίφο στη ζώνη τερμάτων.

  1. Καϊσέρισπορ- Φενέρμπαχσε       2-3  G


To χωριουδάκι της Γαλλίας παίζει με τη Χαβρη. Στείρες και οι δυο ομάδες επιθετικά, με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και με επιτακτική ανάγκη βαθμών για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Η μια βαθμολογικά βρίσκεται υψηλά και είναι μια από της 4-5 διεκδικήτριες της ανόδου. Η Γκινγκαμπ κλασική ομάδα δεύτερης κατηγορίας θα περιοριστεί φέτος να παίξει στο πρωτάθλημα για τη σωτηρία. Αναμένεται να γίνει ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν και στις δυο εστίες. Eπομένως OVER.

  1. Γκινγκαμπ-Χαβρη     over


 Ήρθε η ώρα και οι δυο ομάδες να τραβήξουν τον δρόμο τους. Η Λαβάλ μέχρι στιγμής έχει συγκομιδή βαθμών όσους θα περίμεναν η διοίκηση και οι οπαδοί της. Σήμερα όμως παίζει με ομάδα, με φανέλα και ιστορία τη χλιδάτη Μονακό. Οι Μονεγάσκοι ύστερα από το στραπάτσο και τον υποβιβασμό στη δεύτερη Γαλλίας και την αποχώρηση τρανταχτών ονομάτων από την ομάδα, προσπαθούν να ορθοποδήσουν και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουν. Η απόδοση σε ικανοποιητικά επίπεδα. Επομένως, Μονακό.

  1. Λαβάλ-Μονακό   2

Θα μοιραστούν τα κουκιά σήμερα το βράδυ στο Ντραγκάο του Οπόρτο έτσι για να βγει το αφεντικό. Η Πόρτο διατηρείται σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, όπως δηλαδη είχε σταματήσει πέρσυ. Δύσκολο να της κόψεις την πορεία ειδικότερα όταν παίζει εντός. Η μόνη που μπορεί να τα καταφέρει είναι η σημερινή αντίπαλος της. Η Μπενφίκα εξακολουθεί να μας εκπλήσσει θετικά. Κλείνει χώρους, παίζει την αντεπίθεση με κλειστά μάτια και αμυντικά έχει βελτιωθεί αισθητά. Το Χ2 είναι πολύ καλή επιλογή από το πετσοκομμένο άσσο της Πόρτο.    


  1. Πόρτο-Μπενφίκα      Χ2 ΔΕ

Καλή επιτυχία σε όλους......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου