LiveScore


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η' ταμειο ή κρυο

 
Καλησπέρα σε όλους !
Το σημερινό πρόγραμμα απαρτίζεται από πολλά ενδιαφέροντα, ελκυστικά και συνάμα δύσκολα στην τελική επιλογή παιχνίδια. Η ευχή του hsbet  είναι να σας οδηγήσει στο ταμείο έστω και με πέναλντι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Κάνοντας μια σύντομη αναφορά στις χθεσινές επιλογές θα διαπιστώσουμε ότι ξεκινήσαμε εντυπωσιακά, χωρίς ωστόσο να έχουμε την ανάλογη συνέχεια. Αυτή τη φορά ελπίζω να μας κάνουν τη χάρη οι ομάδες που επιλέξαμε.
Αδιάβαστοι δεν θα πάμε !
Το κατέχουμε το σπορ!
 
    Οι πρωτευουσιάνοι είχαν δύσκολο πρόγραμμα στην σουπερ λιγκ στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Σήμερα έχουν αντίπαλο στα μέτρα τους και είναι το φαβορί σε προκλητικές τιμές.     

  • Ανκαραγκουτζου-Σιβασπορ        1       
   
  Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου βάσει υλικού. Η διαφορά με τη σημερινή αντίπαλο είναι χαώδης. Σ'αυτά έρχεται να προστεθεί και η εξαιρετική επιθετική γραμμή. Εν ολίγοις ήρθε η στιγμή η Μπρούσα να παραδοθεί σε έναν δυνατότερο αντίπαλο.

  • Μπουρσασπορ-Μπεσικτας         2

         Εραστές της άμυνας και οι δυο ομάδες , πλέον έτσι όπως εξελίσσεται το ποδόσφαιρο, χωρίς πολλές ικανότητες στο σκοράρισμα. Ματσ κομμένο και ραμμένο για 2-3 γκολ με την πρώτη ματιά λόγω ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης κατηγορίας. Αξίζει το ρίσκο!
   
  •        Εσπανιολ-Χεταφε            2-3 G                                                                                                                                                                                                                        

Επειδή οι λατίνοι μακριά μας γεωγραφικά...Και με διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα θα τους εξηγηθούμε αλλά ελληνικά. 2-3 G να ξεφύγει, δύσκολο!

  • Γοδοϊ Κρουζ -Κολον Σαντα Φε         2-3 G                                   
                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου